Fabienne Vanhoorebeeck

Hallo, ik ben Fabienne en sinds 2014 werk ik als freelance coach en consultant.

Tijdens mijn carriere als consultant in loondienst speelde ik dikwijls met de gedachte om zelfstandige te worden. Maar was het iets voor mij? Welke capaciteiten heb je nodig om zelfstandige te worden? Wat betekent het om zelfstandige te zijn? Wat zijn de voordelen en wegen die op tegen de nadelen? Allemaal vragen en vooral twijfels. Kortom, koudwatervrees om de stap naar ‘ondernemer’ te wagen .

In 2014 heb ik dan de knoop doorgehakt. Ik werd ontslagen. Te oud, te duur,  te weinig winstmarge werd me verteld… Ik heb toen de tijd genomen om uit te zoeken wat ik wou realiseren in de toekomst en onder welke vorm, loondienst of ondernemer. En ik besloot om de stap naar ‘ondernemer’ te zetten.

Ik ben bij verschillende instanties en mensen gaan aankloppen met mijn vragen. Allemaal heel leerrijk, mooie presentaties met de pro’s en contra’s van ‘het leven zoals het is:  ondernemer’. Ontzettend veel lectuur over de verschillende rechtsvormen, over financiële plannen en fiscale optimalisatie of over het opmaken van een markteting en communicatie plan.

Wat me werkelijk ontbrak was een persoonlijke aanpak, iemand die luisterde naar mijn twijfels, iemand die me praktische en pragmatische informatie kon geven en die me advies op maat gaf. Met vallen en opstaan leerde ik al doende wat het was om ‘ondernemer’ te zijn.

En na een tijdje ging er een belletje rinkelen. Waarom zou ik niet, als coach, (beginnende) ondernemers ‘persoonlijk’ begeleiden. Een klankbord bieden en mijn ervaringen delen. En zowel starters als reeds opgestarte ondernemers begeleiden. En zo gezegd zo gedaan.

Heb je een klanbord nodig om je te helpen bij volgende vragen of onderwerpen, dan kan je bij mij terecht voor inspirerende coaching gesprekken omtrent:

  • Ondernemer worden: Is het iets voor mij? Bezit ik wel de juiste competenties?
  • Brainstormsessies: Bepalen en verfijnen van jezelf als ondernemer
  • Startende ondernemers: In kaart brengen van jouw potentieel.  Waar ben je nu al sterk in, waar moet je nog verder aan werken.
  • In actie treden: Van denken naar doen, concretiseren en verfijnen van je eigen plan

Ik neem je letterlijk en/of figuurlijk mee op stap om je toekomst verder uit te bouwen.

Coachingsessies gaan door te Sint-Lambrechts-Woluwe (Brussel). Indien je opteert voor wandelcoachingsessies, dan kunnen deze doorgaan in het park van Sint-Pieters-Woluwe, het Warande park of het park van Tervuren.  Voor meer info ivm wandelcoachings kan je terecht op mijn website: www.thehumanarchitect.be