Cathy Camertijn

Wie ben ik:

Ik ben een pionier. Ik hou ervan om nieuwe diensten in de wereld te zetten, mijn eigen dromen in de realiteit te brengen. Ik leer hier grote levenslessen uit die ik graag meegeef aan mijn klanten want zoals Ofman ook zegt: “Don’t ask what the world needs. Rather ask what makes you come alive. Then go and DO it because the world needs people who have come alive.” Dit is mijn motto in het leven.

In 2004 heb ik de loopbaanbegeleiding opgestart vanuit VDAB. Na een drietal jaar ben ik de wereld ingedoken en bezig geweest met ondernemersvorming, train the trainer, gewerkt binnen de overheid, in de privé en als zelfstandige. Vanuit een bore-out opnieuw gaan zoeken wat mij opnieuw levendig maakt en dat is het ondernemen, gaan creëren, tonen dat het kan of soms ook niet kan, no matter what. Mijn “why” in het leven is dat ik elke dag aan een wereld wil bouwen waarin dat mensen opnieuw geloven in hun eigen dromen.

Ik maak graag jouw, mogelijks verstopte, dromen opnieuw wakker om je te helpen bepaalde keuzes in je loopbaan en leven te nemen. Dit is niet soft maar vraagt verantwoordelijkheid op te nemen voor wie je werkelijk bent en wilt zijn.

Als loopbaanbegeleider richt ik mij graag tot mensen die al actief zelfstandige zijn of zij die het willen worden. Ik werk aan je unieke identiteit als zelfstandige, kan heel breed gaan in waar je naartoe wilt.

Mijn aanpak is straight line, waarderend, creatief, concreet en aangepast aan wat jij nodig hebt om keuzes te kunnen maken en te groeien als mens.  Lees hier alvast de referentie van een klant op mijn LinkedIn-profiel.

Daarnaast ben ik mama van Lena, mijn fantastische dochter van 4 jaar. Mijn creativiteit vind ik in improvisatie. Ik geniet van gezellig koken en spirituele ontwikkeling.

Je kan ook kiezen voor wandelcoaching langs de Schelde.  Ook online via skype is mogelijk.

Ben jij ondernemer of van plan om het te worden?  Kijk dan hier naar mijn filmpjes omtrent de mogelijkheden met loopbaanbegeleiding.

Ziehier ook de link naar mijn website

Lees hieronder de feedback van mijn ondernemers:

Linda: Dank je voor de ondernemersbegeleiding. Tijdens deze begeleiding heb je me geholpen om terug duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil. Terug contact met waarden en normen en met de oorspronkelijke bezieling. Ook heb je me nieuwe perspectieven geboden voor de toekomst. Wat ik zeer op prijs stel in je manier van werken is dat je eerlijk en direct bent in je feedback. Ik stel ook jouw integriteit en beroepsethiek zeer op prijs.

H.V.: En wat doe je als loopbaancoach als je zèlf wil stilstaan bij je professionele toekomst?
In loopbaancoaching gaan natuurlijk. Via de enthousiaste doorverwijzing van een andere coach die eveneens bij Cathy in loopbaanbegeleiding was geweest, kwam ik bij haar terecht.
Cathy speelt naadloos in op wat je als cliënt op dat moment nodig hebt. Daarbij kan ze duidelijk putten een zeer breed arsenaal aan kennis èn ervaring in het vak. Cathy is luistervaardigheid, zeer alert en opmerkzaam en combineert dit met een samenwerkende, en samendenkende attitude. Sterk!